Hjem » Fitness udstyr » Medicin artikler » IBS behandling af urtemedicin

IBS behandling af urtemedicin

Kategori: Medicin artikler • Forfatter: Jules Weiss • Visninger: 8

IBS kan behandles ved hjælp af mange forskellige helbredende metoder fra mange forskellige kulturer og lande. Hvis du har forske forskellige behandlingsmetoder, så du sandsynligvis finde, at der er mange forskellige indstillinger for dig at hjælpe din fordøjelsessystemet. En IBS behandling metode er via brug af urtemedicin terapi, såsom traditionel kinesisk medicin (TCM). Inden TCM er der flere forskellige teknikker, der bruges til at behandle IBS. Urtemedicin er en af de mest almindelige måder IBS behandling. Specifikke urter kan bruges til at behandle specifikke symptomer, du oplever. For eksempel, hvis din vigtigste symptom oppustethed, kan derefter behandling være en herb, der kan hjælpe med at lindre de oppustethed.

TCM urter er forskellige fra urter fundet i andre lande. Disse urter vil være specifikke for regionen kinesiske men kan bruges på kun om nogen. TCM praktiserende læge vil have betydelig viden om de urter, der kan bruges til din IBS behandling. Han vil bruge sin erfaring og kendskab til de mange urter til at anbefale en sammenkogt for dig. Det er sandsynligt, at du skal forbruge den drogen sammenkogt et par gange, før du begynder at se resultater. Som i mest naturlige behandlinger tager TCM tid til at arbejde på din krop.

Akupunktur er en anden fælles IBS behandling anvendes i TCM og det bliver mere populær i den vestlige verden, også. Akupunktur mål specifikke meridian peger, køres fra hjernen til området bughulen, der forà ¥ rsage symptomerne. Akupunktur er en meget effektiv måde at behandle din IBS symptomer og kan være en vigtig del af din helingsprocessen. TCM practitioner kan også anbefale massage terapi at hjælpe fritage din IBS symptomer. Gennem en kombination af forskellige massage strøg, kan han hjælpe dig med at reducere følelsen af bloatedness og at forbedre kanalerne til at udjævne bowel bevægelser.

TCM er en holistisk helbredende system. Det indebærer også ser på andre dele af kroppen, at se, hvis der er andre symptomer, der er relateret til IBS. Hvis din tunge har en belægning over det, kan den ansvarlige leder eksempelvis bestemme, at det er relateret til IBS fordi for meget varme produceres i din krop. Hvis din maven bliver smertefuld efter måltider kunne dette være et andet symptom på IBS. IBS har mange forskellige symptomer og din læge vil stille dem spørgsmål og give dig en grundig eksamen at se, hvis din krop er viser nogen andre symptomer.

TCM tilbyder dig mange alternative metoder til at behandle din IBS, herunder akupunktur og drogen medicin. Du skal se efter en uddannet TCM practitioner, helst en person, der er meget erfarne og også uddannet i akupunktur. Din IBS behandling, bede omkring i nogle anbefalinger til en god TCM practitioner. Der er også mange andre plantelægemidler til IBS i andre dele af verden som nylige fremskridt i den videnskabelige forståelse af lægemidler planteekstrakter foreslår en meget bredere brug af urtemedicin sikrer effektiv behandling til IBS og andre relaterede lidelser end videnskab troede muligt blot ti år siden.

Urtemedicin terapi, også kaldet plante medicin terapi, betyder anvender anlæg som medicin til at forebygge og behandle sygdomme og har taget alvorligt dag for dag. Når moderne naturlige therapeutics læger bruger plante medicin til at behandle lidelser, de ikke kun stole på den traditionelle egenskab af fabrikken i den traditionelle medicin, men også forstå dens moderne Farmakologi funktion og mekanisme, som gør denne terapi mere videnskabelige og moderniseret. Mange naturlige therapeutics læger bruger ikke længere primære rå plante medicin materialer men udpakkes effektiv komponenter fra anlægget.

Kemiske stoffer er giftige, har mange bivirkninger og er nemme at stede drug modstand mens naturlige vegetabilske medicin har uforlignelige fordele i denne henseende. Det er vanskelige, lange-periode og dyrt at udvikle rene syntetiske nye stoffer, som gør udvikling af planteekstrakter og sammensatte medicin bliver nye valg. “Back to nature”, “grønt forbrug” og så videre er blevet mode, gør naturlige vegetabilske medicin bliver godt valg af moderne sundhedspleje som en selvfølge.

© 2014 Nyhedsartikler - .