Hjem » Fitness udstyr » Magien i olier til hudpleje

Magien i olier til hudpleje

Kategori: Fitness udstyr • Forfatter: Bruno Girard • Visninger: 20

En af de vigtigste forskelle mellem konventionel hudpleje og naturlige eller organiske hudpleje er ikke de “aktive” ingredienser såsom grøn te eller vitamin c, som bortset fra vand kan gøre op til omkring 5% af ethvert produkt, snarere det ligger med base ingredienser. I naturlig hudpleje er base ingredienserne ofte en blanding af vegetabilske olier og butters eller voks i modsætning til de syntetiske ingredienser ofte fundet i konventionelle hudpleje. Brug af basisolie har enorm fordel for huden. I stedet for en inert (ikke-aktive) syntetiske luftfartsselskab for de aktive ingredienser, indeholde basisolier næringsstoffer såsom vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer, der understøtter og passe huden. Jeg vil gå så langt som til at tælle basisolier som aktive ingredienser i hudpleje. Så, faktisk i naturlige produkter op til 95% af ethvert produkt har en støttende “aktiv” virkning på huden. I sammenligning, de syntetiske base ingredienser i konventionelle hudpleje ved forstørre, manglende betydelige terapeutiske fordele.

Der er mange faktorer, der påvirker absorption af aktuelt ingredienser i huden og i virkeligheden, mange aktuelt cremer sidde bare på overfladen af huden effektivt faktisk de overfladiske hud celler, men sjældent med enhver virkning på dybere lag. Huden er designet til at være selektivt absorberende, bliver relativt højgennemtrængelige fedt opløselige stoffer og relativt uigennemtrængelige for vand og vandopløselige stoffer. Fedt opløselige ingredienser såsom olier er absorberet mere effektivt og har større indvirkning på den cellemembran og huden matrix, støtte huden næring. Som luftfartsselskaber, kan olier også transport æteriske olier, phytonutrients, vitaminer og mineraler i huden hvor de er mest effektive, snarere end blot med en “overflade” virkning. Derudover forhindre olier også huden dehydrering ved at tilbyde en effektiv vand tab barriere, hvilket igen fører til plumper, mere hydratformer hud.

Olie absorption er påvirket af viskositet eller tykkelse af det enkelte luftfartsselskab olie med tykkere olier tendens til at blive absorberet mere langsomt gennem huden. Fint lette olier er generelt at foretrække til brug på ansigt som de absorbere hurtigt, nemt gennemtrængende slidlaget af hud uden at forlade en uvasket føler. Tungere olier er egnede for tør facial hud, hud på organet, som bad olier og massage olier. Graden af unsaturation vil også have indflydelse på olie absorption. I almindelighed, mere flerumættede fedtindholdet i olie, jo bedre absorption. For eksempel hyben olie er høj i flerumaettede og har ganske lav viskositet, hvilket gør den ideel til brug i ansigt sera og creams som det absorberer hurtigt i huden.

Det er værd at bemærke, at kolde-trykket olier har tendens til at have en større grad af unsaturates end varme-udvundet olier og af denne grund er at foretrække. Processen med kolde-presserende indebærer møtrik eller frø anbringes i en “hørfrøkage” som klemmer olie ud. Der er nogle varme oprettet ved friktion imidlertid, det lille beskadiger, at olien eller dens bestanddele. Varme-udvinding bruger temperaturer op til 200 grader Celsius, hvilket markant øger udbyttet af olie, gør det langt mere omkostningseffektive, men samtidig skadeligt næringsindholdet af olie. Umættede fedtsyrer beskadiges let af høje temperaturer og så varme-udvundet olier vil har betydeligt lavere niveauer. Mens disse olier anvendes almindeligt som madlavning olier, bør de undgås til brug i hudpleje og aromaterapi som de mangler de terapeutiske fordele ved de kolde-trykket versioner.

En fælles misforståelse, når det drejer sig om brugen af olier er at anvende dem på huden vil kun forværre olieagtig hud og oprette yderligere overbelastning. Tungere olier kan sidde på overfladen af huden længere før absorption, som ikke er ideelle for allerede olieagtig hud. Imidlertid vil de lysere, mindre tyktflydende olier blive absorberet ganske hurtigt og i mange tilfælde hjælp til balance hud oiliness snarere end bidrage til den.

Olier er effektivt indlemmet i huden snarere end mødet på slidlaget og derfor de sandsynligvis ikke vil forårsage eller forværre overbelastning. Dog mange naturlige huden pleje produkter afhængige voks og butters som base ingredienser. Mens enormt gavnlig for huden, er de mere tilbøjelige til at sidde på overfladen og derfor har en større sandsynlighed for bidrager hvis overbelastning er allerede et problem. De er usandsynligt at forårsage overbelastning, der ikke var tidligere nuværende og huden svar virkelig afhænger individuelle huden type. Procentdelen af voks til butters til olier varierer i forskellige produkter til forskellige hud typer. Hvis du er usikker på hvad produktet skal bruges til din hud type, er det værd at anmode fabrikanten eller leverandøren, som af deres særlige produkter vil være mest gavnlige for din hud type.

En helt der er blevet en række nourishing luftfartsselskab olier anvendes i både huden moisturizers og sera og vifte af naturlige produkter tilgængelige, ved hjælp af ernæringsmæssige basisolier stiger nogensinde. Forskellige olier er egnede til forskellige hud typer, således at kende nogle grundlæggende kendsgerninger om basisolier vil hjælpe dig med at finde den mest velegnede produkt for din hud.

Sød Mandel olie – en fælles bruges olie i hudpleje, det er rigt på ernæring herunder vitamin E, umættede fedtstoffer og essentielle fedtsyrer. Det har en slørende aktion på huden og er nyttigt til smøring i massage fordi mens ikke en tung olie, det ikke er absorberes hurtigt.

Olivenolie – en tungere olie, rige i olien herunder oliesyre. Ekstra jomfruolie kommer fra første presning af oliven og er mørkegrøn i farve med angivelse af tilstedeværelsen af antioxiderende polyphenol. Den egner sig til brug med tør hud som det hjælper med at stabilisere cellemembranen øge skind evne til at holde på fugt. Olivenolie indeholder også squalen, en hydrating og antiinflammatoriske agent, ideel til huden betingelser såsom psoriasis og eksem.

Tamanu olie – Tamanu olie har stærke helbredende egenskaber i dens unikke evne til at fremme dannelsen af nye hud væv. Traditionelt bruges af polynesiere som førstehjælp til hud og slimhinder, kan olien bistå med ar, burns, huden revner, nedskæringer, tør hud og sår. Bruges kosmetisk, har Tamanu helbredende, mild antibiotiske og antiinflammatoriske aktivitet 2. Af disse grunde er det anvendes i både beskyttende og regenerativ produkter med henblik på at genskabe huden udseende.

Evening Primrose Oil – Evening Primrose Oil (EPO) er en værdifuld kilde til gamma linolsyre, en afgørende fedtsyre med potente anti-inflammatory effects. Nyttige for tør, beskadigede, følsom hud EPO hjælper med at vedligeholde hudens normale barriere funktioner. Det er også nyttigt teststoffet appliceres i eksem og psoriasis.

Hyben olie – med op til 80% væsentlige fedtsyre indhold, hyben olie er meget fint og ret let absorberes af huden. Hyben tilskynder regenerering og reparation af huden og er berømt for sin hud fordele, navnlig i behandlingen af ar og forbrændinger. Det er også kendt for sin rehydrating virkning samt forbedre tørre, alderen og rynket hud.

Jojobaolie – faktisk et fint voks snarere end en olie, jojobaolie er meget fint i konsistens, og let absorberes af huden. Det er lys og ikke-fedtede og af denne grund er det ideelle i ansigt sera og cremer. Jojobaolie ligner sebum af huden, og så er til gavn for huden og hovedbund problemer såsom psoriasis og eksem. Med fremragende forsonlige egenskaber er det moisturizing, helbredende og egnet til alle hud typer.

Kokosolie – en af de tungeste og mest stabile olier, kokos er ideel til hår og organ anvendelse. Med moisturizing og slørende egenskaber er det ideelle for tør og RU hud. Kokosolie også har køling egenskaber og så er nyttig til efter solen pleje produkter 1.

Avocado olie – stærke i farve og dyster, avocado olie er ikke til alles smag til hudpleje. I sin Uraffineret form er det imidlertid rige i lecithin, vitamin D, E og a som tilbyder nyttige solen beskyttelse og huden ernæring. Avocado olie er gavnlig for mere tørt skind.

Havet Korsved olie – Bright orange i farve, havet Korsved olie er rig på betacaroten og andet kun til hyben i C-vitamin indhold. Det er også meget rige i essentielle fedtsyrer. Dette rige kombination af næringsstoffer betyder det yderst gavnlig som en base olie i hudpleje. Med moisturizing, antiinflammatoriske og genopretningsforanstaltninger egenskaber er det nemt absorberes og nyttige for alle hud typer.

© 2013 Nyhedsartikler - .