Hjem » Bestyrelsen i uddannelse » Sprog skole » Skel blandt de engelske og amerikanske signering

Skel blandt de engelske og amerikanske signering

Kategori: Sprog skole • Forfatter: Gaston Hamel • Visninger: 9

Masser af personer, der hører vilje har den misforståelse, at tegnsprog og engelsk er ækvivalente bortset fra engelsk har tendens til at være verbale; tegn beskæftiger håndbevægelser. Selv om opfattelse har tendens til at være på ingen måde nøjagtige. En princippet variation blandt disse sprog bliver ASL tegnsprog er adskilt, bestående af en separat regler og syntaks.

masser af folk indså det var emballages at skabe yderligere sorter, der er mere knyttet til formen amerikansk. Dette særlige krav resulterede i yderligere tegnsprog formularer. Et par af de populære sprog er underskrevet nøjagtige engelsk, Pidgin underskrevet engelsk og Cued engelsk.

Signeret nøjagtige engelsk blev opdaget i tidlige 1970. signeret nøjagtige engelsk er en fælles metode til at give høringen deaktiveret unge plus folk, der taler engelsk uddannelse. For se, vil håndbevægelser meddeles ved hjælp af nøjagtige udtryk sekvensen som engelsk. Se plejer ikke at være så fælles, ikke desto mindre se er en tilgængelig for personer, der gerne vil være opmærksom på den måde at kunne opfange tegnsprog indstilling. Flere beslutningsforslag tendens til at blive brugt vedrørende udtryk, der slutter med ing eller andre sådanne anvendelser. En anden populær engelsk tegnsprog blev udviklet af Amercian tegnsprog og underskrevet nøjagtige engelsk og har tendens til at blive kaldt Pidgin underskrevet engelsk.
PSE har tendens til at blive betragtet som en forhandlet form for kommunikation produceret af hårdt af høringen mennesker. PSE-Gruppen vil være døve mennesker for at oprette forbindelse med høringen mennesker besidder mindst lidt kendskab til signering. Du vil finde der er ofte en lang række bevægelser med hensyn til den samme sætning eller en sætning i Pidgin underskrevet engelsk da at PSE har tendens til at være en blanding af begge ASL tegnsprog plus se. Desuden PSE gør brug af masser af lignende bevægelser.

ASL er den vigtigste præference på vegne af mest døve kvarterer grundet dens bevidsthed til og indflydelse fra hårdt af høringen folk. Ser som blev ASL produceret inden for døve kvarterer. Yderligere tegnsprog er blevet oprettet dybest set for at etablere ukompliceret kommunikation direkte. De aktuelle typer tegnsprog har tendens til at være mere fleksible sammenlignet med tidligere tegnsprog.

Næste vil være en illustration til at kunne afklare de ovennævnte erklæring bedre. Antag, at en person ønsker at spise pizza. Word rækkefølge er i se, jeg ønsker at spise pizza nu. Samtidig, nu spiser pizza vil jeg bliver rækkefølgen af ordene på vegne af ASL. Amerikansk tegnsprog forsøger at udtrykke en sætning uden involverer masser af ord som i andre former for signering. Desuden, som afslørede i dette tilfælde, sker Ordstilling for straf at være helt forskellige. Denne differentiering har tendens til at være på grund af forskelle i grammatiske regler.

Et par folk har tendens til at forsøge at har ASL accepteret for at være et akademisk emne. Dette specifikke emne kunne være tilgængelige som en anden valg i skoler og universiteter på grund af dens sondringen vedrørende ethvert sprog. En række universiteter ske at overveje amerikansk tegnsprog kurser. Derudover fremlægge et par uddannelsesmæssige faciliteter allerede ASL tegnsprog som en valgfri fremmedsprog til elever fra forskellige lande.

© 2013 Nyhedsartikler - .