Hjem » Fitness udstyr » Stop rygning » Stop rygning Support er tilgængelig fra forskellige kilder

Stop rygning Support er tilgængelig fra forskellige kilder

Kategori: Stop rygning • Forfatter: Juliette Meunier • Visninger: 8

Hvis en tobak bruger har endelig gjort valget til stop rygning, er der masser af måder for hende eller ham at få stop rygning support. Men alle disse støttemekanismer har én ting til fælles: tobak brugeren skal have en egentlige hensigt at afslutte ryge cigaretter til gode. Denne artikel ser på måderne for tobak brugere at opnå rygning ophør støtte.

Det tidligere nævnte aspekt ville synes indlysende, men faktum er, at det er langt fra det. Spørg enhver tobak brugeren, hvordan ofte han / hun har forsøgt at afslutte ryge cigaretter, og han / hun vil fortælle dem, at det samlede antal sin eller hans halvhjertede forsøger er stort. Det er helt almindeligt, at cigaretter rygere tilbagegang og genoptage ved hjælp af tobak efter de første par forsøg, men det er vigtigt, at de starte forfra.

Hvad gør dem falde kort i opgiver rygning? Størstedelen af tobak rygere gøre deres sind op til stop rygning på bestemte dage, for eksempel ved starten af det nye år. Men der er et lille men stærke begreb på bagsiden af deres sind. Dette begreb kan være som følger:» Jeg vil prøve det ud; Det kan ikke skade. Hvis jeg har en hård tid, jeg altid kunne ryge igen.» En person, der harbors spekulationer som denne ikke har en chance for med held standsning af cigaretrygning. Han eller hun er bundet til at mislykkes fra den meget begynder da han / hun gennemført denne fremgangsmåde til at stoppe ryge cigaretter.

Det kan ikke siges nok: de fleste af de verificerede metoder til at give ved hjælp af tobak ville skal nikotin junkies at fastslå, at de virkelig ønsker at standse brugen af tobak og planlægger at se det igennem til den bitre ende. De har brug at anerkende den grundlæggende kendsgerning, at rygning er skadeligt for deres sundhed og velfærd. Disse folk ville derefter have at gøre brug af bevist taktik for at støtte dette mål. Dette er, hvordan de fleste af dem indse succes med kicking deres afhængighed.

Hvad er disse vellykket tilgange? Der er helt forskellige af rygning ophør taktik til at vælge fra. De kan opdeles i 2 grupper: naturlige metoder og farmaceutiske indstillinger. Alle-naturlige indstillinger omfatter brugen af rygning ophør hjælpelinjer, hypnotherapy og også akupunktur. Internettet indeholder også et væld af oplysninger og kendsgerninger for tobak brugere, der gerne vil leve et meget sundere liv, som omfatter års værd af erfaringer af ex-nikotin junkier og også den taktik, som de har valgt for at gøre brug af for at afslutte ryge cigaretter. Alle disse økologiske taktik understøttes ofte af administrationen i beskedne beløb af nikotin via piller og pads. Disse nikotin varmepuder og tabletter ville fungere som en midlertidig rygning ophør støtte overalt i hele processen.

Vedrørende medicinsk løsninger sanktioneret et par år siden, USA fødevarer og Drug Administration og lignende regulatorer i andre lande prescription drug kendt som en nikotin receptor delvis agonist. Denne narkotika hævder at mindske både tilfredsstillende virkninger og hankerings knyttet til rygning. Der er masser af rapporter om dens præstationer og også dens uønskede bivirkninger. Læger også foreskrive andre stop rygning narkotika for deres patienter.

Opgiver det ikke altid let; at meget er visse. Men hvis en tobak bruger virkelig har til hensigt at slippe af med vane og har valgt en bestemt naturlige eller farmaceutiske løsning til at hjælpe hende eller ham Afslut ryge cigaretter, så er en væsentlig og gunstige skridt hen imod det rigtige spor. Her er det næste væsentlige aspekt: uanset hvad taktik eller blanding af metoder en tobak brugeren beslutter at gøre brug af, hun eller han ville sikkert nødvendigt bistand. Hun / han bør ikke forsiden slå dette problem. Dette er hvor Afslut rygning støtte træder billedet.

Der er masser af støttegrupper for folk, der har valgt at stoppe cigaret rygning permanent. Disse støtte grupper tilbud moralsk støtte og også oplysninger om de mange verificerede tilgange, at tobak rygere bør gøre brug af for at udrydde deres afhængighed. Støttegrupper blev fundet i steder som naboskabs- og sundhed centers, hospitaler samt føderale faciliteter. Mange af disse steder har en uddannet personale, hvis vigtigste opgave er at hjælpe folk i opgiver cigaretrygning. Internettet er igen en anden stor ressource for støttegrupper. Elskede og nære venner kan også give nikotin junkies med den bistand, de har brug for. Men alle disse rygning ophør støttemekanismer ville arbejde kun, hvis der som tidligere nævnt, nikotin junkies virkelig besidder viljen til at slå deres afhængighed. Det er en hård affære, men det har aldrig været enklere end det er i dag.

© 2014 Nyhedsartikler - .